Tuotteet hakusanalla kanna kasvi (12)

Sitruunaruoho

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena. Puhdistus: 100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita Pakkaus: 20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Plantain - Plantago

Plantain - Plantago

Luomutuote, kokonainen.
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
Oreganolehti

Oreganolehti

Oregano on voimakkaan makuinen kasvi, jota käytetään paljon italialaisessa keittiössä. Se on välttämätön ainesosa hyvän pizzan valmistuksessa ja se sopii erinomaisesti yhteen muiden tuoreiden yrttien, kuten basilikan tai timjamin, kanssa maustamaan tomaattikastikkeita. Valittuna tuoreena sen maku on hienovaraisempi, ja se täydentää miellyttävästi Välimeren herkkiä kaloja.
Neliöapila

Neliöapila

Apila Squarozum
Ribwort-uute

Ribwort-uute

Uute Plantago lanceolata L.:stä Suhde 4:1
Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Latinalainen nimi: Cymbopogon citratus Tislattu osa: Lehdet Alkuperä: Ylänköalueet (keskinen Madagaskar) Käyttöohjeet: Reuma, niveltulehdus, jännetulehdus Liiallinen hikoilu Hyttysten esiintyminen (ennakoiva) ja hyttysenpuremat (hoitava)
Into- kukka

Into- kukka

Passionskukka
Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet ovat maailmanlaajuisesti arvostettu mauste, käytössä vain pippurin jälkeen. Näitä siemeniä kasvatetaan ja käsitellään ympäri maailmaa, ja Egypti on merkittävä tuottaja. Korianterinsiemenet tarjoavat lämpimän, paksun ja aromaattisen maun, jota käytetään yleisimmin jauhettuna. Ne ovat kulmakivi intialaisessa keittiössä, lisäten annoksiin makeutta ja mausteisuutta. Indonesialaisessa ruoanlaitossa korianteria käytetään tempeh-resepteissä ja papuruoissa. Siemenet nostavat kaalin, maissin, chutneyt ja lisukkeet, ja niitä käytetään myös vihannesten säilömiseen, mikä tekee niistä monipuolisen lisän mihin tahansa keittiöön.
Hapankirsikka

Hapankirsikka

Pinaatti on lehtivihannes, jota käytetään raakana tai kypsennettynä sen hapokkaasta ja hieman sitruunaisesta mausta. Käytettynä mausteena se nostaa keittojen ja vihannesten, kalaruokien ja munien makua, joiden kanssa se sopii erityisen hyvin. Runsaasti kuituja, magnesiumia, kaliumia, rautaa sekä A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä pinaatti on tunnettu jo antiikin ajoista sen ruoansulatusta ja supistavaa vaikutusta.
Torni

Torni

Torni